Om oss

Vi är ett par sedan 2009. cropped-img_0519.jpgNär vi träffades ägde Fredrik en Comfort 26 som vi seglade den första sommaren. Det blev startskottet för vårt gemensamma liv på havet. 2010 köpte vi en First 28 som vi döpte till Bubbel. Med henne seglade vi i sex säsonger. Vi tillbringade mycket tid i Danmark, men var även en tur till Loshavn på Vestlandet i Norge och 2014 seglade vi via Bornholm till Polen och Stralsund i Tyskland.

img_4336
Vår First 28 Bubbel i Källviken Marina

Med tårar i ögonen sålde vi vår kära First 28 i maj 2016. Tanken var att vara båtlösa i två säsonger för att göra andra saker. Men den planen höll inte. I maj 2017 fick vi syn på en Sun Odyssey 35 på Donsö som var till salu. Namnet var… Bubbel! Saken var klar, så klart var det vår båt och den 1 juni hämtade vi henne. Vilken underbar känsla!

img_0616
Solnedgång på Læsø

2017 gick ut på att lära känna vår nya Bubbel. Vi seglade över till Læsø fyra helger och på semestern seglade vi söderut i Danmark runt Fyn.

IMG_0381

Fredrik har seglat sedan barnsben, han fick sin första båt när han var 6 år. Han har kappseglat H-båt och deltagit i ett antal Tjörn runt-seglatser. Kan ”allt” om olika båtmodeller och typer.

IMG_0466

Karin har spenderat mycket tid i båtar i hela sitt liv, men blev inbiten seglare först när hon träffade Fredrik. Förutom semesterseglatser tillsammans med honom har hon varit ute på ett par seglatser, bla en 5-veckors tur tillsammans med bekanta, som gick från Alicante via Gibraltar och Kanarieöarna till Kap Verde.

Annonser